5. Sladký domov
Kód: 152Detailní popis produktu
TRAMÍN ČERVENÝ - výběr z hroznů 2016
polosladké, alk 12%, 0,75 l/Šusfeldy /
Plná chuť jemně nasládlého ovoce s exotickou vůní citrusových plodů a čajové růže s kořenitě milou dochutí a přesto vše odrůdově charakteristické. Víno i po letech působí velmi svěže.
Obsah cukru: 22 g / l, obsah kyselin: 6,1 g / l
CABERNET SAUVIGNON - pozdní sběr 2015, klaret
polosladké, obsah alkoholu 11%, 0,75 l / Šusfeldy /
Hrozny sbírané do košů,aby se nepoškodila slupka a nebarvil se mošt, který se po vylisování bez nakvášení na slupkách, ihned stáčí. Toto víno je delikátní s vyšším obsahem zbytkového cukru s vůní malin a třešní. Nasládlá chuť s jemným nádechem třešní a pikantní kyselinkou.
Obsah cukru: 33,8 g / l, obsah kyselin: 7,6 g / l
Ocenění : Zlatá medaile Hradecký pohár 2022
CABERNET SAUVIGNON - pozdní sběr 2020, klaret
polosladké, obsah alkoholu 11,5%, 0,75 l / Šusfeldy /
Hrozny sbírané do košů,aby se nepoškodila slupka, vylisování bez nakvášení a mletí hroznů.. Toto víno bylo ve sklepě vyhledáváno jak milovníky suchých, tak sladkých vín. Je to delikátní harmonické růžové víno vonící po malinách a třešních s vyšším obsahem zbytkového cukru, který je harmonicky vyladěn vyšší kyselinkou. Obsah cukru: 27,6 g / l, obsah kyselin: 6,7 g / l
TRAMÍN ČERVENÝ - výběr z cibéb 2005
sladké, alk 13%, 0,375 l/
Exotická vůně pomerančů, citrusových plodů a čajové růže s kořenitě milou dochutí.
Vyjímečné víno, které 40 let do roku 2005 nikdo nepamatoval. Vyzrálost hroznů 33 stupňů na keři
je ojedinělou událostí.
Obsah cukru: 97 g / l, obsah kyselin: 6,3 g / l
Zlatá medaile Výstava vín Šampionů Mikulov 2006
Festwine 2006- zlatá medaile
Festwine 2006 - Nejvýše ohodnocené víno tuzemské
Festwine 2006 - Nejvýše ohodnocené víno - kategorie speciální
Bronzová medaile Decanter London 2009
Diplom Grand Prix Vinex 2008
Champion Festivalu vín v Jihlavě 2011
Bronzová medaile China wine adwards 2011
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dárkové Sety |
---|---|
Hmotnost: | 9 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.